Naši proizvodi

Vucija kolekcija senka2

Vučija rakija

Kao što se u našem narodu smatra da se “za Srbina kaže da je vuk” koji je hrabar, snažan, opasan, usamljen a ipak društven i porodičan, da osvaja, da je slobodan i divlji, tako je i Vučija rakija prava domaća srpska rakija, koja nije promenila svoj izvorni karakter, uprkos prilagođavanju modernim uslovima i vremenu.

VIŠE INFORMACIJA

S-Original

Kako proizvodimo S-original rakije od 100% voća? Zreli očišćeni plodovi se melju, a njihovo vrenje u sudovima od nerđajućeg čelika se odvija sporo da bi se sačuvao dragocen miris voća. Nakon vrenja se peče prevrela komina, što je i najveće umeće u čitavom procesu proizvodnje ovih rakija. Mlada bistra i bezbojna rakija odležava 6 meseci u sudovima za odležavanje destilata, nakon čega se rakija pakuje u prepoznatljivu ambalažu. Odabirom najboljih sorti i temeljnim procesom proizvodnje održavamo vrednost tradicije i kvalitet domaće srpske rakije. Neto količina: 0,7L.

S Original kolekcija razdvojeno3
mistique kolekcija novo

Mistique likeri

Mistično piće za pravu damu! Svojim superiornim kvalitetom i luksuznom ambalažom stvaraju atmosferu glamura i elegancije. Mistique likeri imaju raznovrsnu primenu: kao samostalno piće, u pripremi koktela, kao preliv za sladoled ili druge poslastice. Neto količina: 0,7L.

Vodke

Dragon vodka je vrhunska vodka snažnog karaktera i specifičnog ukusa, koja po ukusu i dizajnu ambalaže parira najpoznatijim svetskim brendovima. Za proizvodnju Dragon vodke koristi se isključivo najkvalitetniji žitni alkohol iz uvoza jačine 96%. Sadržaj alkohola: 40%. Neto količina: 0,7L

S Vodka, proizvedena od najkvalitetnijeg uvoznog žitnog alkohola, predstavlja potpuno zadovoljstvo za ljubitelje žestine, bilo da se konzumira čista, sa limunom i ledom ili kao sastojak u koktelima.

Sadržaj alkohola 40%. Neto količina: 1L

vodtke
Simex Pelinkovac

Pelinkovac

TOP Pelinkovac je gorki lider koji sadrži 28% alkohola, u boci 0,7L (staklo), jedinstvenog modernog dizajna. Prepoznaje se po primetnom gorkom ukusu pelina, od koga se i proizvodi, uz dodatak 27 različitih lekovitih biljaka koje ga obogaćuju specifičnom aromom i prijatnim mirisom. Savršen aperitiv u svakoj prilici! Konzumira se rashlađen, sa ili bez leda, i kriškom limuna. Sastavni je deo mnogih koktela. Sadržaj alkohola: 28%. Neto količina: 1L i 0,75L (staklo); 1L/0,5L/0,1L PET.

Manastirska šljiva

Manastirska šljiva – tradicionalna srpska rakija proizvedena od posebno odabranih sorti šljive. Zbog svog karaktera i snažnog ukusa zauzima posebno mesto među rakijama. Sadržaj alkohola: 50%. Neto količina: 1L i 0,5L (staklo) i 0,1L PET.

Manastirska1
Simex travarica3

Travarica

Travarica, u čijoj osnovi je rakija šljivovica, oplemenjena je sa 7 lekovitih trava: žalfija, nana, pelin, miloduh, matičnjak, kleka i kantarion, koje ovoj rakiji daju karakterističan i prepoznatljiv ukus. Konzumira se kao aperitiv i spada u red narodnih lekova. Veoma je pitka, blage gorčine i aromatičnog mirisa koji potiče od lekovitih trava. Sadržaj alkohola: 40%. Neto količina: 1L (staklo) i 0,1L PET.

Vermut

Vermut je slatko alkoholno piće na bazi aromatizovanog belog vina, sorte Chardonnay. Prefinjenu gorku notu mu daje aroma pelina. Omiljeno je piće dama na proslavama. Konzumira se čist, sa ledom i limunom, a često se čaša ukrašava šećernim vencem. Koristi se kao dodatak koktelima sa vodkom i u kulinarstvu za pripremu soseva za ribu i meso ili kao preliv za sladoled i kolače. Sadržaj alkohola: 15%. Neto količina: 1L (staklo).

Simex vermut2

Kako se pije rakija?

Rakija se pre svega pije tako da u njoj uživate, da osetite sve mirise i punoću ukusa. Tradicionalno u našem narodu, rakija se pije kao aperitiv, u nekoliko gutljaja nakon čega se preporučuje lagana hrana u vidu čorbice ili supe. Nikako se ne pije u toku jela. Može se piti i kao dižestiv, posle jela, uz kolače, torte, štrudle i kafu.

U savremenom dobu, voćne rakije se sve više koriste kao sastavni deo mnogih koktela. I naravno, rakija je tradicionalno u srpskom narodu važila za lek.

Čista loza

Čista loza, rakija od grožđa se dobija destilacijom prevrelog kljuka odabranih sorti grožđa. Bezbojna je i sadrži 40 ili 45% alkohola.

Čista loza 40%. Neto količina: 1L staklo/PET; 0,5L PET.
Čista loza 45%. Neto količina: 1L staklo/PET; 0,5L PET;

cista loza
cista sljiva

Čista šljiva

Tradicionalna srpska rakija se pravi od posebno odabranih sorti šljiva.

Čista šljiva 40%. Neto količina: 1L staklo/PET; 0,5L PET
Čista od šljiva 45%. Neto količina: 1L staklo/PET; 0,5L PET
Čišta šljiva Brka 45%. Neto količina: 1L staklo/PET; 0,5L PET; 0,1L PET

Napoleon, Piratski bum i Kruškovac

Napoleon: Sadržaj alkohola: 40%; Neto količina: 1L staklo
Piratski Bum: Sadržaj alkohola: 40%; Neto količina: 1L staklo; 0,5L, 0,1L PET
Kruškovac: Sadržaj alkohola: 25%; Neto količina: 1L staklo

Jaka alkoholna pica1