O NAMA

kazani

Kompanija Simex

U želji da se vratimo tradiciji i našim korenima rodila se ideja o proizvodnji domaćih rakija. Kompanija Simex Original se nalazi na samom severu Srbije, u Subotici, i od svog osnivanja 1991. godine teži razvoju sopstvenih proizvodnih pogona i unapređenju tehnoloških procesa u skladu sa evropskim i svetskim standardima. Dugogodišnji trud i stalno usavršavanje učinili su da Simex danas postane jedan od najmodernijih proizvođača voćnih rakija i alkoholnih pića u našoj zemlji.

Moderna generacija rakija

Mi gradimo modernu tradiciju! Kao rezultat kontinuiranog rada i praćenja promena u navikama i zahtevima potrošača, odlučili smo se da ponudimo našim konzumentima modernu paletu proizvoda, prepoznatljivog tradicionalnog kvaliteta.

kazani

Kompanija Simex

U želji da se vratimo tradiciji i našim korenima rodila se ideja o proizvodnji domacih rakija. Kompanija Simex Original se nalazi na samom severu Srbije, u Subotici, i od svog osnivanja 1991. godine teži razvoju sopstvenih proizvodnih pogona i unapredenju tehnoloških procesa u skladu sa evropskim i svetskim standardima. Dugogodišnji trud i stalno usavršavanje ucinili su da Simex danas postane jedan od najmodernijih proizvodaca vocnih rakija i alkoholnih pica u našoj zemlji.

Mi gradimo modernu tradiciju! Kao rezultat kontinuiranog rada i praćenja promena u navikama i zahtevima potrošača, odlučili smo se da ponudimo našim konzumentima modernu paletu proizvoda, prepoznatljivog tradicionalnog kvaliteta.

Naša vizija je da postanemo lider u proizvodnji voćnih rakija i alkoholnih pića u regionu.

Proizvodnja

Celokupan proces proizvodnje je organizovan i kontrolisan od strane stručnjaka, počev od ulaska voća u fabriku pa do isporuke gotovog proizvoda. Prednost naše rakije u odnosu na druge je u specifičnoj aromi i punoći ukusa koja se pre svega dobija zahvaljujući kvalitetnom voću najboljih domaćih sorti. Rakija se tradicionalno proizvodi destilacijom komine, smese zrelih, zdravih voćnih plodova koji su prošli kroz proces fermentacije, nakon čega se čuva i sazreva u sudovima od prohroma, odakle ide na punjenje i pakovanje.

Garancija kvaliteta

Usled rastućih zahteva potrošača i povećane odgovornosti prodavaca, Simex stavlja poseban akcenat na zdravstvenu ispravnost svojih proizvoda primenom integrisanog sistema upravljanja kvalitetom ISO 9001 i bezbednošću hrane u skladu sa standardom IFS Food, Verzija 6.

Naš bogat proizvodni asortiman od preko 60 artikala prisutan je na teritoriji Srbije, a naši proizvodi su zastupljeni i na inostranim tržištima.